x

ЗА НАС

Нашето присуство на пазарот е од 2006 година и главната цел е снабдување, обработка и производство на гранитни и мермерни производи, како скали, патоси, фасади, клупици, кујни, купатила, споменици, фонтани итн.

Фирмата е сместена на стариот пат Прилеп - Битола на 1км од Прилеп во комплексот стара фабрика партизанка Прилеп.

Долгогодишно присуство на пазарот е резултат на професионалното работење, ниските цени, најдобриот квалитет и најдобра и најбрза услуга што ја нудиме на сите наши клиенти.

 

МИСИЈА

Да бидеме водечка компанија во регионот за снабдување со мермерни и гранитни производи со најдобра услуга најповолни цени и најдобар квалитет кој го пружи највисоко обучен кадар со долгогодишно искуство.